Renoveren

 

Een huis renoveren is doorgaans een grote klus waar veel tijd en geld in gaat zitten. Bent u zelf geen hobby klusser en heeft u een paar linkerhanden? Dan is het handig om een professional in te schakelen! U bent bij Bouwbedrijf Van Hinthum uit Geffen aan het juiste adres voor de renovatie van uw woning.

Hoe kan ik mijn huis renoveren?

 

Renovatie is niet hetzelfde als restauratie. Bij een renovatie wordt een bestaande woning opgeknapt met hedendaagse materialen, helemaal van nu. Restauratie is een heel specialistische klus, waarbij een woning in de oude stijl hersteld wordt. Bij restauratie is het belangrijk dat de (constructieve) onderdelen van een huis door precies dezelfde soort onderdelen worden vervangen. Dit geldt vrijwel altijd voor oudere huizen, soms ook met een monumentenstatus. Een renovatie kunt u zien als een grondige opknapbeurt van een jonger huis waarbij het ook mogelijk is om het huis te verbouwen of uit te breiden.

Ik wil mijn huis renoveren. Kan Bouwbedrijf Van Hinthum mij daarbij helpen?

 

Zeker! Een huis renoveren is doorgaans het werk van een aannemer zoals Bouwbedrijf Van Hinthum. Vaak gaan een architect en/of interieurarchitect eerst aan de slag om een plan voor de renovatie te bedenken. Vervolgens start het werk van de aannemer. Wij hebben veel contacten en samenwerking met alle soorten vakmensen, zoals loodgieters, elektriciens, schilders en hoveniers.

 

Heeft u interesse in het renoveren van uw woning en heeft u daarvoor nog een aannemersbedrijf nodig? Dan bent u bij Bouwbedrijf Van Hinthum in Geffen aan het juiste adres. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken.