Verbouwen

 

Een verbouwing of het opknappen van uw woning speelt zich meestal inpandig af. Vaak gaat het hierbij om een oudere woning, die niet meer aan de eisen van de huidige woningeigenaren voldoet. Bijvoorbeeld omdat de badkamer of keuken verouderd is, er nog geen cv-installatie is, de woning niet (voldoende) geïsoleerd is, er houtrot optreedt, kamers te klein zijn, het woonoppervlak vergroot moet worden etc.

Bouwbedrijf Van Hinthum krijgt regelmatig de vraag wat een verbouwing gaat kosten. Natuurlijk is er aan een verbouwing een kostenplaatje verbonden, een verbouwing is niet goedkoop. Echter, hoe duur een verbouwing zal zijn is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in de woning. De gemiddelde prijzen van het renoveren van een woning variëren enorm. Wij vinden een goede prijskwaliteit verhouding erg belangrijk en bieden u dan ook altijd een eerlijke prijs.

Bent u op zoek naar een aannemer in Geffen voor het verbouwen van uw woning? Bouwbedrijf van Hinthum helpt u graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk het project in de Weberstraat

Hotspot image
Hotspot image