Bouwbedrijf Van Hinthum in Geffen,
voor al uw bouwwerkzaamheden!

 

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden, zowel zakelijk als particulier. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Wij vinden voor u altijd de juiste oplossing, afgestemd op uw wensen en budget. Door onze diversiteit aan diensten en jarenlange ervaring, hebben we inmiddels een brede klantenkring opgebouwd.

Dus, heeft u een nieuwbouw- of verbouwproject waarvoor u nog een aannemer zoekt? Bouwbedrijf Van Hinthum neemt u al het werk uit handen. Van bouwaanvraag tot afwerking, van het fundament tot aan het dak. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een deel van een project aan ons uit te besteden. U bepaalt zelf welke zaken u uit handen geeft en welke zaken u voor eigen rekening neemt. Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod.

Onze diensten
Verbouwen
Lees verder
Banner image
Renoveren
Lees verder
Banner image
Nieuwbouw
Lees verder
Banner image
Timmerwerken
Lees verder
Banner image
Aan- of uitbouw
Lees verder
Banner image
Bouwtechnisch tekenwerk
Lees verder
Banner image
Bouwkundig advies
Lees verder
Banner image
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Geffen? De mogelijkheden bij Bouwbedrijf van Hinthum zijn oneindig. Stuur ons een bericht om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dan nemen wij binnen 14 dagen contact met u op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.